Doopartikelen en doopsuiker in Gent. Lekkere pralines en de leukste geboortekaartjes. Juffrouw Strik uit Gent heeft het allemaal.

Inlijstingen, bedrukken potjes, drukwerk en geboortekaartjes, in gent, juffrouw strik doet het allemaal.

gespecialiseerd in doopartikelen, artikelen voor communie, huwelijk, Nieuwjaar, Kerstmis, Sinterklaas, Pasen, Valentijn en ook alles seizoengebonden. Bovendien kan u voor de doopsuiker kiezen uit een mooi assortiment doosjes. Met een uitgebreid assortiment geschenken en artikelen voor doop, huwelijk, communie, ... aan scherpe prijzen, richten wij ons enkel naar groothandel en kleinhandel. Ook voor linten bent u bij ons aan het juiste adres. Een bezoek aan onze showroom is een ware must. Onze collecties worden er op een sfeervolle wijze gepresenteerd. Aarzel dus niet langer en kom gerust eens langs!

Originele kaders & inlijstingen

Van klassiek tot hyper modern, voor alle foto’s of inlijstingen heeft Juffrouw Strik de geschikte kader.  Deze worden bovendien in ons eigen productiehuis (op maat !)  vervaardigd, waardoor wij voor een snelle en soepele service kunnen zorgen.

Heeft u een toffe fotoshoot bij ons achter de rug?  Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de perfecte foto voor in uw woonkamer, vergroot en ingelijst naar wens.

Ook printen op canvasdoek of foto’s kleven op aluminium, dibound of mdf werken wij met de grootste zorg voor u af.

Heeft u een eigen schilderij, handwerk of tekening van uw oogappel die nog steeds niet de geschikte lijst gevonden heeft?

Breng het gerust binnen, Juffrouw Strik maakt er een pareltje van!

 

Doopsuikertjes, Doopsuikers, doop, geboorte, canvas, vergroting, fotografie, brugge, gent, geschenkmanden, brugge, gent, ghent, chocolates,

© 2018 Juffrouw Strik - Doopsuiker | Tel. 09 230 03 20| info@juffrouwstrik.be | webdesign: hetdrukpunt