Doopartikelen en doopsuiker in Gent. Lekkere pralines en de leukste geboortekaartjes. Juffrouw Strik uit Gent heeft het allemaal.

Inlijstingen, bedrukken potjes, drukwerk en geboortekaartjes, in gent, juffrouw strik doet het allemaal.

gespecialiseerd in doopartikelen, artikelen voor communie, huwelijk, Nieuwjaar, Kerstmis, Sinterklaas, Pasen, Valentijn en ook alles seizoengebonden. Bovendien kan u voor de doopsuiker kiezen uit een mooi assortiment doosjes. Met een uitgebreid assortiment geschenken en artikelen voor doop, huwelijk, communie, ... aan scherpe prijzen, richten wij ons enkel naar groothandel en kleinhandel. Ook voor linten bent u bij ons aan het juiste adres. Een bezoek aan onze showroom is een ware must. Onze collecties worden er op een sfeervolle wijze gepresenteerd. Aarzel dus niet langer en kom gerust eens langs!

Heerlijke pralines en confiserie

Juffrouw Strik biedt u een ruime keuze heerlijke pralines van Valentino Chocolatier aan.

Valentino mag zich na vele jaren in het vak één van de beste producenten uit de chocoladewereld noemen.  Zijn handgemaakte Belgische pralines zijn werkelijk overheerlijk!  Zelfs aan suikervrije pralines is gedacht, zodat echt iederéén van deze zoete zonde kan genieten!

Ook voor leuke en vrolijke geschenkmanden bent u bij Juffrouw Strik aan het juiste adres.  Voor elk budget maken wij een pakketje dat u met plezier aan iemand zal willen schenken!  Ook voor relatiegeschenken kan je bij Juffrouw Strik terecht!

 

Doopsuikertjes, Doopsuikers, doop, geboorte, canvas, vergroting, fotografie, brugge, gent, geschenkmanden, brugge, gent, ghent, chocolates,

© 2019 Juffrouw Strik - Doopsuiker | Tel. 09 230 03 20| info@juffrouwstrik.be | webdesign: hetdrukpunt